MY HAPPY FOLLOWER

Tuesday, April 13, 2010

HAPPY BIRTHDAY AYAH - ORDER FROM IZZATI N RAMLAH



Order ni dtg last minute , nak tolak mcm tak sampai ati , permintaan dr anak dara 2 org ni utk ayah tersayang yg penat keje siang malam nk membesarkan anak2 .....


Nakkan Duo Layered Cheese Choc Cake with BC deco dgn tulisan Happy Birthday Ayah ...simple jer kan permintaan nya....terlalu susah utk ditolak permintaan tu ...

Puas jugak nk memikir kan design apalah nk buat utk seorg ayah ni...last2 buatlah design yg simple n colour pun amik yg soft tone jer....kang kalau menyala2 kang pengsan lak org nk makan...ha3...

Tapi rasa tak puas ati sbb kamera pada Encik Ariff , pastu i amik gambar kek ni guna hp ...alahai , tak cantik langsung gambarnya....




Thanks yer Izzati n Ramlah , klu tangkap gambar leh lah forward kat akak gambar kek ni .....



With Luv ,

Ms Nelly

3 comments:

Azrul Hisham said...
This comment has been removed by the author.
Azrul Hisham said...

yg pasal si sewel tu saya sebenarnya malas dah nak cakap..

kalau akak nak tau si sewel tu bagi komen ntah apa kat blog saya, blog mazidul akmal sidik dan blog blogger lain...kitorang semua memang dah banned segala komen yang dia antar kat blog kitorang...

kalau akak nak tengok blog si sewel tu akak boleh tengok kat link bawah ni...

http://warisan-marzuki.blogspot.com

bila akak tengok blog dia tu akak nilaikan sendiri jenis pemikiran dia...

Mummy Amelynn said...

Lorrr ye ke Azrul ? Jap akak tgk kat blog dia....ada jugak blogger mcm ni ek ? ni kes nk glamer murahan arr nih....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails