MY HAPPY FOLLOWER

Thursday, April 29, 2010

BLUBERRY CHEESE BROWNIES - ORDERED BY "UDANG"

Mintak maaf byk2 kat Udang yer ...tak tau nama betul sapa , just follow pada order list Encik Ariff ...hi3...Udang ni actually my regular customer utk bisnes i yg lagi satu tu....Used branded baby item ...dh 3 item baby yg Udang beli ngan i , ventura , stroller and pram.  Wife Udang ni lah yg tolong bwk kan katalog i ke PAVJC . Thanks yer Udang n wife ...








With Luv , Ms Nelly

2 comments:

Azrul Hisham said...

akak dah kena tagged ngan saya... :)


Tagged paling happy pernah aku buat...muehehe (^_^)

Mummy Amelynn said...

First time kena tagged nih, nk kena tagged org balik ke ? hu3...mekasih byk2 kat Azrul yek tagged akak ....ni nak kena bg cupcake free nih sempena wedding nih...hik3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails