MY HAPPY FOLLOWER

Wednesday, March 10, 2010

KOTAK BERDOSA ???

Arini Encik Ariff balik keje awal , so tgh nk nunggu2 masuk Maghrib and i pun tgh sibuk kat dapur prepare dinner , dia melayan anak2  main flash card , sapa eja betul dapat 10 sen , habislah tabung i kena songlap...hi3...

Tetiba games flash card tu dh tukar jadi games teka teki lah pulak , Encik Ariff bg soalan kat budak2 tu , "Banyak2 kotak , kotak apa yg berdosa ? ".....i pun dok mikir gak kat dapur ni jawapannya , sekali Aqil jawab , Kotak Hitam.....salahhhhhh....ha , kakak tau , Alyssa menyampuk , Kotak mainan Amelynn....hahahahha ..i ni dah melekek2 kat dapur , apa kena mengena lak kotak mainan Amelynn ngan soalan tu...hu3...

Dah macam2 jawapan anak2 dia bg , last2 Encik Ariff pun kuarkan lah jawapan dia....ha nk tau tak apa kotak yg berdosa ?

KO...TAK SEMAYANG !!!!.....hahahahahahhaah ....hampeh tul......terkena kitaorg semua...







With Luv ,

Ms Nelly

2 comments:

MamaFaMi said...

Hahahahaha.... sib baik ni masih pagi, lom masuk waktu Zohor... kalau tak, mau ma terasa gak! Kah kah kah... lawaklah Mr Ariff!

Happy Oven said...

hahahahha...maammamama....i suka sgt ngn blog u , terharunya mama dtg blog kita ni....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails