MY HAPPY FOLLOWER

Monday, March 8, 2010

DATING TIME





Penat tungkus lumus kat dapur , Encik Ariff n me decided utk amik leave ari ni n pegi dating . Just the two of us , anak2 tak ikut .... So malam semalam smbil baring2 nk tdo , kami plan apa nk buat utk dating arini , so comes out with the list below :

1) PEGI SERVIS KERETA - Hu3 .....romantik lah sgt kan gi dating kat tmpt servis keta...nasib baik sekejap jer...hik3...

2) BUAT RESEARCH  - RASA BROWNIES KAT SECRET RECIPE - Nak meletop perut ni terpaksa makan Walnut Brownies, American Brownies,Cheese Brownies and satu lagi brownies - aisehh lupa lak nama dia...dahlah satu potong tu besar ...smpi 3 gelas ice lemon tea i terpaksa minum , muak punya pasal...ha3....pastu on top of that Encik Ariff beli lagi Chocolate Indulgence....waaaaaaa......tak larattttt.....

3) TGK MOVIE - Tak jadi pegi sbb Encik Ariff kata dr pegi beli tiket wayang tu , lebih baik duit tu beli buku masakan .....betul3....

4) CUCI MATA N CUCI POKET KAT MPH - Encik Ariff suruh i tambah kan lagi produk2 , but still brownies base , so belilah 2 buah buku , dlm tu mcm2 resepi brownies n cookies n cakes ada.....

5) PEGI BAYAR BIL2 N HUTANG2 - Dah settle semua dah ....

6) BELI CAKE LAYERED CUTTER - Jumpa menatang alah ni kat Johor Jaya , cutter utk potong cake klu kita nk buat layered cake , i guna sbb my Triple Choc Brownies tgh2 i layered kan dgn Hershey's Choc Frosting ....

7) MAKAN SATE KAT WAK RADOL - Last saturday pegi makan kat sini ngan anak2 tp Wak Radol yg bahagian depan tu dh kehabisan sate , so terpaksa mkn kat kedai Wak Radol yg blkg ( i pun pelik knp same name tp lain2 tokey eh?) .....


Pastu smpi umah dh pkl 6.30 ptg ....baju pun dh siap dibasuh , so sementara  Encik Ariff sidai baju , i selak2 buku masakan yg baru beli , then Aqil tgk kat Choc Eclairs tu , dia nk pulak mkn yg itu , ha , buatlah jugak utk dia .....anak2 punya pasal.....






With Luv ,

Ms Nelly

2 comments:

Ely Hasrul said...

hamboii beshnyeeee...

Happy Oven said...

Sekali sekala babe...tu pun bila balik umah anak2 dok bising , mummy gi jalan tak bwk kitaorg....hi3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails