MY HAPPY FOLLOWER

Thursday, March 18, 2010

DUO LAYERED CHEESE CHOC CAKE - ORDER FROM ENCIK AZLY

 Tak sabar2 Encik Azly ni nk merasa Duo Cheese Layered Choc Cake ni , eventhough belum launching lagi , dh oder utk bwk balik ke Lumut ....takperlah , customer nk balik jauh punya pasal , ok jer lah ...nnti takut kempunan lak balik France tak dpt rasa cake ni kan .....Topping nya , mcm biasa orange mocha ganache with OREO cookies .....




Tp ada kesilapan teknikal sikit , tunggu Encik Ariff lambat sgt smpi cair topping ku itu..hu3......nasib baik leh kontrol ayu lagi ....


Thanks yer .....nnti leh oder lagi ....












With Luv ,

Ms Nelly

2 comments:

anniedeen said...

nelly..terliur beno tgok kek ni..mmm...

Happy Oven said...

nelly lagi terliur tgk ciskek kak anne...nakkkkkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails