MY HAPPY FOLLOWER

Wednesday, March 31, 2010

DAPAT AWARD LAGI DR KAK NORMA - HARI HARI NJ

Wah3...ni musim Kak Norma nk bagi2 award ke nih ? hik3.... kalau musim bagi2 duit lagi bestttt ...ha3.....suit syiling pun jadilah buat2 penuhkan tabung ....hu3...

Ok kali ni apa ek Award Kak Norma bagi ? ha.....ni lah awardnya ....



Opppssss... tapi takleh amik dulu ...ada keje sikit nk kena buat nih ....




1. Bagi ucapan kepada sape yang bagi award ni dan post award ni dalam blog memasing - 
    THANKS KAK NORMA....BUAT SUSAH2 JER...HAHAHA

2. Listkan tarikh lahir anak dari yg 1st dan seterusnya...letak sekali nama anak...

 Satu2 nya hero i ...Muhammad 'Aqil Zuhdi , lahir thn 2002....
 


   
Ha anak dara ni ulat buku , nama dia Sherynn Alyssa , dia lahir thn 2004 , sebaya ngan anak Kak Norma yg bongsu tu...ingat tak Kak Norma , kita bg Apai udang , kita tak tau Kak Norma pregnant , Aul tak cakap , kesian Kak Norma....hu3...sbb kita tak bg Kak Norma udang tu ....so sorryyy....



 
Sweety ni pulak nama dia Zaireen Atilia , dia lahir tahun 2005....kalau suruh buat homework sgtlah byk alasan , tp klu suruh pakai make up mummy...ha dia lah yg first sekali ...hi3...




Ha dak debab yg ada lesung pipit mcm papa dia ni , Amelynn Zehraa...lahir tahun 2006 , ha berderet setahun satu ek ....hahahahha...tulah kwn i kata , u ni tiap2 thn masuk wad bersalin,asyik muka u jer ......hahahah....sabor jer lah ...


3. Sape² yg peknen..letak sekali pic korang masa peknen..I TAK PREGNANT SBB KILANG DH TUTUP ...SO  TAKDE GAMBOR HEH ...

  

4. Bagi award ni kat sape² yang hot mummy (semua yg dah jadi mummy
   dan bakal jadi mummy pun boleh) yang korang kenal...



    AND THE AWARD GOES TO :

    KAK ANNE (ainicakeshouse)
    KAK PALATABLE (treatntricks)
    HANA ( Hana's Family)
    NEENA ( neenakeksarawak)
    ELY (packmelove)
    MAMATIERA (mamatiera's kitchen)

    IJA (chocolateluv77)
    KAK LYNN ( Lynn's Cottage )





   




With Luv ,

Ms Nelly

4 comments:

neena said...

Tq Mummy Amelynn....you r such a fantastic friend..saya happy sangat ni,maklumah kita ni just a beginner dlm bidang ni..tq

Mummy Amelynn said...

u r welcome Neena , i pun beginner jugak , sama2 kita majukan bisnes ni k ....gud luck !!

annie said...

nelly tq sgt2..terharu pun ada..almaklum la bru nk join..tu pun dek kerana nelly yg tolong..tul tak..

Happy Oven said...

waduhh3 Kak Anne...nk menitik airmata ni...ha3..poyo...apalah sgt pertolongan yg sikit tu berbanding ngan cheesecake yg tak lama lagi ada org nk courier smpi JB ....muahahhaha....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails