MY HAPPY FOLLOWER

Wednesday, February 10, 2010

ORDER BY MS TONG - MARBLE CHEESE BROWNIES N TRIPLE CHOC BROWNIES

Mula2 Ms Tong order Triple Choc Brownies jer ....pastu tetiba smlm ptg , nk tambah lagi 2 buku Marble Cheese Brownies , satu utk makan sendiri n lagi satu utk present kat kwn dia ....
Brownies yg nk present kat kwn dia tu , dia nk divide into 2 and pack differently mcm kat bwh ni :

 

Nasiblah dpt cari casing yg size 4" x 8" ni .... and satu buku Marble Cheese Brownies yg mkn sendiri tu mcm photo kat bwh ni  ....





Arini nk rehat tp nampaknya mcm takleh nk berehat , ada order lagi , alhamdulillah...hopefully weekend ni i bolehlah berehat ajak my kids tgk movie , sibuk sgt nk tgk cter Adnan Sempit , ntah ada lagi ke takde cter tu kat wayang ....pelik betul , cter gtu nk ditengoknya...kik3...





2 comments:

MYFIRSTRADE said...

nak order 40 bungkus...nak wat befday kucing

Happy Oven said...

ko dh takde keje heh nyibuk2 kat blog aku ni...gi jual telekung tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails