MY HAPPY FOLLOWER

Monday, July 18, 2011

ALAMAK,KESILAPAN TEKNIK - THANKS KAK NORMAH!



[S]esuka hati aku jer kan tulis nama anak Kak Normah ni Shakir Iman..padahal nama dia Shakir Nazim..adehhh..mintak maaf sesangat kak..masa akak order tu tgh dok syok pilih handbag,mamai pulak jadinya..apa pun thanks Kak & Alhamdulillah !!!








Baking with love and passion, Norli

3 comments:

fizashar said...

sabor je le..leh silap nma lak..hahaha

Mummy Amelynn said...

aku ler babe yg tersilap...kah3..dh 2x tersilap,yg first tu Irregina Aludra,aku suka2 g tambah lagi satu L pulak...adehhh

NJ said...

X per la norli..sib kek tu sedap..sib x letak shakir gucci ke shakir LV ker masa beli h bag tu kan kekeke...
tuk akak pulak tu mmg silap nama eja tu tau..NORMA je x de H..tapi dah biasa ada H tu kan nama x pe la..ok jer..janji sebut sama..
lg pun order last minit mcm tu la kan..padan muka akak..hihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails