MY HAPPY FOLLOWER

Tuesday, August 30, 2011

BISKUT RAYA MY HAPPY OVEN - TEMPAHAN DIBUKA (STICKY MODE ENTRY)

 VIENNESE FINGER
 Butter cookies dgn salutan coklat dan ground almond. HOT SELLING tahun 2010.


CHOC CRUNCHY
  Biskut koko yang rangup dgn selitan rasa cip coklat dan dried raisin. 



FRAMBOZEN KENARI
Biskut paling byk tempahan setakat ini. Pastri yg rangup dengan lapisan blueberry dan hirisan badam.





ALMOND CHIP COOKIES
Kelainan rasa yg disulami cip coklat dan badam.Rangup! Krup kRp krup krap!


INI ADALAH STICKY MODE ENTRY.SILA KLIK DI OLDER POST ATAU NEWER POST DI BAHAGIAN BWH ENTRY INI UTK MEMBACA ENTRY YG LAIN.TERIMA KASIH YA!

 

Pelanggan JB - Hubungi 019-7373299 ( Norli ) ,saya akan beri anda nama reseller saya yg terdekat
dgn anda.
Pelanggan KL - Hubungi 019-3311719 ( Khalidah) atau 010-2459500 ( Norzai )
Pelanggan Muar / Melaka - Hubungi 012-3960546 ( Yanti )

atau tinggalkn pesanan di peti msg FB saya - Norli Atan (Pasir Gudang) utk harga. Maaf,Jgn SMS ya (tangan sentiasa berminyak ),call sahaja.Special price utk Reseller .Thanks !






Baking with love and passion, Norli

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails