MY HAPPY FOLLOWER

Saturday, April 2, 2011

GOLD CROWN FOR AARON - THANKS ANIES....





 Repeat order dr Anies, kali ni nk kena bentuk crown,jenuh aku mencari loyang wilton bentuk crown semua kedai kat JB ni takde,nk oder dr KL,dh lmbt sgt dah...last2 mlm2 buta aku menarah kek ,jadi ler rupa crown ni,Anies nk kaler gold,tapi standard lah kan gold buttercream x sama ngan gold fondant ,klu nk sama terpaksalah akak keruk brg2 kemas akak letak kat kek ko Anies...hahahhahha...

Anyway,Thanks Anies  and Alhamdulillah !!!


Baking with love and passion, Norli

2 comments:

annie deen said...

alhamdulillah..kadang bagus dapat customer cam ni..boleh mencube sesuatu kelainan kan..

Mummy Amelynn said...

Alhamdulillah Kak Anne..tgh menunggu oder utk occasion yg lain pulak...mau pecah kapla nih...kih3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails