MY HAPPY FOLLOWER

Friday, December 10, 2010

OOOO MAK KAU AYAM !!!

Hi3...itu my favorite phrase kalau melatah tuuu....

Macam ni kisahnya....Kak Anne dr blog anniecakehouse surprisekan i lah konon2nya antar cookies kat umah i, nk bagi rasa cookies dia yg top n sedap seantero Malaysia tu...mmg sedap pun...sedap mcm cookies Famous Amos....

Pastu , td i tgh sibuk2 deco kek tunang tetiba jer dgr suara jantan..ha3...bg salam...I punyalah terperanjat, tu yg melatah kuar perkataan ...Ooooo mak kau ayam !!!...kesian abg posmen Poslaju tu, tak pasal2 mak dia jd ayam...sori bang...

Tgk2 ada parcel, wahhhh....best2..bukak2 ada cookies lagi....ni ha cookiesnya....




 Tgk tu ada jari jemari kontot2 n gebu2 yg sudah mau songlap itu cookies...hi3...terpaksalah sorokkan dulu , kang i tak merasa pulak kang...bukan senang nk dapat cookies free tau...especially cookies yg femes dr Kak Anne ni....Tima kasih byk2 Kak Anne, nnti bulan February klu ada kesempatan kita bwk kek kita pulak yer naik KL....


With Luv , Ms Nelly

2 comments:

annie deen said...

fuyooo nelly..to sah la tunjuk2..malu akak...hehehe..tapi promote tak pe...
teringatkan nelly tu hantar satu tu..makan bagi abis ye...
Akan ku tunggu febuary muncul... ;)

Mummy Amelynn said...

Ha...dh bg free,geti2 ler nk promote yer Kak Anne...sama2 lah kita bersabar menunggu February yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails