MY HAPPY FOLLOWER

Tuesday, August 30, 2011

BISKUT RAYA MY HAPPY OVEN - TEMPAHAN DIBUKA (STICKY MODE ENTRY)

 VIENNESE FINGER
 Butter cookies dgn salutan coklat dan ground almond. HOT SELLING tahun 2010.


CHOC CRUNCHY
  Biskut koko yang rangup dgn selitan rasa cip coklat dan dried raisin. 



FRAMBOZEN KENARI
Biskut paling byk tempahan setakat ini. Pastri yg rangup dengan lapisan blueberry dan hirisan badam.





ALMOND CHIP COOKIES
Kelainan rasa yg disulami cip coklat dan badam.Rangup! Krup kRp krup krap!


INI ADALAH STICKY MODE ENTRY.SILA KLIK DI OLDER POST ATAU NEWER POST DI BAHAGIAN BWH ENTRY INI UTK MEMBACA ENTRY YG LAIN.TERIMA KASIH YA!

 

Pelanggan JB - Hubungi 019-7373299 ( Norli ) ,saya akan beri anda nama reseller saya yg terdekat
dgn anda.
Pelanggan KL - Hubungi 019-3311719 ( Khalidah) atau 010-2459500 ( Norzai )
Pelanggan Muar / Melaka - Hubungi 012-3960546 ( Yanti )

atau tinggalkn pesanan di peti msg FB saya - Norli Atan (Pasir Gudang) utk harga. Maaf,Jgn SMS ya (tangan sentiasa berminyak ),call sahaja.Special price utk Reseller .Thanks !






Baking with love and passion, Norli

Friday, August 5, 2011

KAMI TUTUP UTK TEMPAHAN SEHINGGA SEMINGGU SELEPAS RAYA YA...



 Seperti tahun yg sudah,blog ini akan dihentikan operasinya sepanjang bulan Ramadhan sehinggalah seminggu selepas hari raya utk memberi laluan kepada pembuatan biskut raya.

Tempahan2 kek yg dibuat sebelum bulan June akan tetap dibuat ya..jgn risau,cuma tempahan2 kek yg dibuat selepas 1/7 sahaja yg terpaksa ditolak.

Dalam kesempatan ini , MHO mengucapkn SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK dan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua sahabat2 blogger,pelanggan2 MHO,follower2 dan juga readers.

Semoga kita akan berjumpa kembali nnti...utk yg pulang berhari raya di kampung,pandu berhati2,ingatlh org tersayang ya...


Thanks & Alhamdulillah atas rezeki ini ya allah !





Baking with love and passion, Norli

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails